Over ons

De visie van 4YourResult

Het hoger doel, het ‘Why’, van 4YourResult is:

  • Mensen en organisaties zichtbaar beter later presteren en laten groeien;
  • Op een leuke manier, want dan gaat verbeteren het makkelijkst.

De kernwaarden van 4YourResult, waar we voor staan:

  • Gedreven
  • Deskundig
  • Betrokken
  • Samenwerken
  • Groei

Lees meer

aan op door

De unieke kwaliteit van 4YourResult is:

  • Realisatie. 4YourResult denkt niet alleen mee, maar pakt ook meteen door. Zorgt dat het voor elkaar komt! Met veel energie en enthousiasme.

Het gewaagd doel is:

  • 100% van onze opdrachtgevers is een enthousiaste ambassadeur van 4YourResult. Omdat de aanpak werkt, bevelen klanten die graag aan anderen aan.

Over Tony Faro

De passie en rode draad in mijn carrière is het professioneler, efficiënter en klantgerichter maken van mensen en organisaties. Als enthousiast en gedreven manager, consultant, coach en trainer. Bij diverse organisaties in verschillende sectoren. Op het snijvlak van business, IT en organisatie.

Geef leiding aan vernieuwing. Combineer analytische denkkracht met veranderkracht. Ik geloof in de kracht van samenwerking, teams en creativiteit om gezamenlijk uitdagende resultaten te halen. Maak gebruik van de laatste inzichten op het gebied van verandermanagement en verbetermethodieken zoals Lean en Agile. Als middel en niet als doel. Krijg mensen in beweging, zorg voor resultaat.

En misschien nog belangrijker, wat anderen over mij zeggen: “Is en acteert aanstekelijk energiek en is continu gericht op verbetering. In staat om in een complexe omgeving snel tot een helicopterview en de benodigde verbeteringen te komen. Open, eerlijk, transparant en constructief.

Getalenteerd om de mensen mee te nemen en de processen en de kwaliteit van de dienstverlening en klanttevredenheid sterk te verbeteren. Gaat daarbij gestructureerd, analytisch en volhardend te werk. Luistert naar de klanten. Haalt het beste uit je. Zorgt voor verbetering gecombineerd met teamspirit. Goed in samen met een team een moeilijke uitdaging realiseren.”

Ik woon in Papendrecht met mijn vrouw en 2 kinderen. In mijn vrije tijd stap ik graag op de racefiets en doe ik aan bootcamp. Een andere passie van me is koken.

Tony Faro

Partners

Een verbetering doorvoeren doe je niet alleen, maar met elkaar. Wellicht zijn die mensen al in uw organisatie aanwezig. Hartstikke goed. Misschien zijn er meer nodig. Dat is uiteraard geen probleem. 4Yourresult is een eenmanszaak maar in al die jaren in dit vak heb ik een uitgebreid netwerk van collega’s, gelijkgestemden, mede-verbeteraars en vernieuwers vanuit verschillende disciplines om me heen verzameld, die ik in kan schakelen als dat nodig is.