Kernwaarden

Samenwerken
Het zijn misschien clichés. Maar twee weten echt meer dan één. En één plus één maakt toch echt vaak drie. Door samen te werken, kennis en ervaringen te delen, activeer en versterk je de in de organisatie aanwezige kennis, creativiteit en energie. Zo kom je tot betere resultaten. Dus niet de mensen betrekken opdat je kunt zeggen dat je ze betrokken hebt, maar omdat je oprecht gelooft dat de uitkomst beter is als je samen werkt. Met elkaar, maar ook met klanten en leveranciers.

Deskundig
4YourResult maakt gebruik van de laatste inzichten vanuit het vakgebied management & organisatie, maar de verbetermethodieken zijn een middel en geen doel op zich. Want dat zijn tevreden klanten, trotse medewerkers en resultaat. De aanpak zal afgestemd moeten worden op de specifieke situatie. Welke problemen wilt u oplossen? Welke bedrijfsdoelstellingen wilt u behalen? Welke aanpak gaat het beste in uw organisatie werken? Dit is altijd maatwerk en die deskundigheid mag u verwachten.

Betrokken
Van ons mag u verwachten dat wij betrokken zijn bij uw mensen en uw organisatie. Dat we onze verantwoordelijkheid nemen en afspraken nakomen. Door uw klanten te betrekken bij de verbeterinspanningen wordt de relatie met uw klanten verbeterd en langdurig. Ook leren uw medewerkers klantgerichter te denken en te handelen. De organisatie wordt klantgerichter.

Groei
Als je vandaag doet wat je gisteren deed, krijg je wat je altijd al kreeg. Als je wilt verbeteren zal je het anders moeten doen. Anders doen én anders kijken. En daarvoor zal je constant je talent, kennis en vaardigheden moeten ontwikkelen en nieuwe ervaringen op moeten doen. Dit geldt voor mij, voor u en voor organisaties. Je krijgt er dan wel wat voor terug. Persoonlijke groei van u en uw medewerkers en groei van uw bedrijf.

Gedreven
Gedreven om samen met u en uw mensen uw onderneming nog succesvoller te maken. Bevlogen, bezield, enthousiast en gemotiveerd om mensen en organisaties zichtbaar beter te laten presteren en te laten groeien. Een passie voor het vak ‘verbeteren’.